ISTIRIDYE MANTAR MISELI TEMEL AçıKLAMASı

istiridye mantar miseli Temel Açıklaması

istiridye mantar miseli Temel Açıklaması

Blog Article

With the possibility of retail or wholesale purchases and the uninterrupted and unlimited support we offer to our valued customers, it will now be much easier to make the right compost.

Kaynatılan tahılları pencere kavanozlara veya plastik torbalara yerleştirin. Kavanozların ağzını kapatın yahut torbaları cimrica rabıtalayın.

You, our valued customers, emanet buy bey many seeds bey you want from our seeds for retail sale on this kent. The mycelium you buy will contain a user manual and a growing guide.

İstiridye mantarı tohumunun kullanmaı ve sağlamladığı faydalar, hem zirai üretim hem de sıhhat açısından dikkate mesabe özellikler taşımaktadır.

İstiridye mantarı tamamlamak istiyorsanız sizler derunin detaylı bir yazı hazırladık. İstiridye mantarının kilosu 25 TL ile 50 TL beyninde başkalık göstermektedir.

Kapalı 20 metrekarelik alanlarda yapacağınız üretim ile ali rakamlarda kazanç sağlama puntı sizi bekliyor. Detaylı malumat karınin istiridye mantarı yetiştiriciliği makalemizi başlangıçtan sonra okumanız referans ederiz.

Merhaba ben Erkek Çakır. Toprakla bir araya gelmeye hüküm verdim ve anlayışe ilk olarak tohumları tanılamamayla mebdeladım. Turfa mevcut tohumları ve ata tohumlarını bulup çoğaltmak isterim. Bu sürecimi sizlerle benimsemek isterim. Web sitesi

· İceberg marulu tohumlarını toprağa 1 cm derece derinliğe ekmeniz yeterlidir. Tohumları ektikten sonra toprağı belli belirsizçe bastırarak düzeltin.

· Alev ve Işık Koşulları: İstiridye mantarları çoklukla 18-24°C ortada bir sıcaklıkta yetişir. Başkaca, dünyaı zulmet bir yerde tutun.

· Kutu yahut Torba: İstiridye mantarı geliştirmek bâtınin kullanacağınız bir konteyner yahut torba.

Ekolojik Ekincilik: İstiridye click here mantarları, organik atıkları görmek ve toprağın standardını bırakmak muhtevain kullanılmaktadır.

· İceberg marulu umumiyetle soğuk cazibe koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları çoğu kez baharın erken veya güzın başlarında ekebilirsiniz. ülke sıcaklığı 5-18 °C ortada olmalıdır.

her ilişkite Akakçe yüzınızda. Nerede olursanız olun işe Akakçe'den serlayın.

Hasat Şapka kısmı kenarlarından zirya rast kıvrılmadan önce mantarları hasat edin. Umumiyetle ekimden 4-6 hafta sonra ilk hasat gerçekleşir. Hasat sırasında mantarların kök kısmını dikkatlice kesin.

Report this page